Egen produktion og aftapning
Over 6 millioner flasker på lager
IFS-certificeret
frontImage08.jpg

Én af danmarks største koncerner inden for vin & spiritus

image name

DIAMOND HILL

DANSKERNES AUSTRALSKE FAVORITVIN

Diamond Hill har siden årtusindskiftet været garant for kvalitetsvin. Idéfolkene bag Diamond Hill ønskede at vise, at Australien kan levere meget mere end blot Shiraz. Faktisk kan det store kontinent mønstre over 70 forskellige druesorter. Diamond Hill ønskede at koncentrere sig om South Eastern Australia, og man valgte at fokusere på i alt fire forskellig vine fra udsøgte marker i området.

Læs mere om Diamond Hill-serien
image name

Silverboom

TOPKVALITET FRA SYDAFRIKA

Sydafrika har de senere årtier gennemgået en kolossal forandring og landet er i dag leveringsdygtig i et hav af dejlige vine. Én af de væsentligste grunde hertil er landets placering. Udover dygtige vinmagere kræver god vin nemlig en række faktorer: Sol, varme, kulde og en god jordbund.

Læs mere om Silverboom-serien
image name

CO2 - MILJØVENLIG

Igennem flere generationer har Taster Wine forsynet de danske forbrugere med vin og spiritus. Vinen importeres fra hele verden både på flaske, men i stigende grad også som den rene litervare - også kaldet bulk - til aftapning på flaske eller bag-in-box på vores topmoderne IFS Food-certificerede tapperi i Brøndby tæt på København.

Taster Wine ønsker at synliggøre den store reduktion af CO2-udslip ved oversøisk bulkvin. Vi har derfor introduceret en mærkat, der har til formål at gøre det nemmere for forbrugerne at afkode, om vinen er hjemtaget på den mest CO2-venlige måde.

LÆS MERE OM VORES CO2-MÆRKNING