• Dansk
  • English
  • Deutch

Webshop log ind

 

Taster Wine Vertriebs GmbH

Taster Wine vertriebs gmbh
Glyngöre 6 A
D-24955 Harrislee
Tyskland
Tlf.: +49 461 700 180
Fax: + 49 461 700 1818
info@taster-wine.de
   

Taster Wine Vertriebs GmbH er et datterselskab i Taster Wine koncernen. Firmaet er placeret i Harrislee ved Flensborg i Nordtyskland. Med egen ekspedition, lager, logistik og sælgere serviceres den store grænsehandel samt den stadigt stigende efterspørgsel fra det nordtyske marked. Vi er blandt de største grossister i området med primærfokus på grænsehandlen, og kan derfor give vore kunder et sortiment og en service tilpasset de specifikke behov, de har.

Sortimentet i Tyskland er tilpasset markedets behov, men en del af sortimentet er, efter aftale med vores samarbejdspartnere, det samme som på det danske marked. Vort kendskab til de nordiske forbrugere og muligheden for at trække på dele af sortimentet fra Danmark giver os en stor fordel, når vi skal sammensætte sortimentet til grænsehandlen.

Chef
Lars Wollesen
E-mail: wollesen@taster-wine.de

Salgschef Lars Wollesen

Salg
Ulrik Grau
E-mail: grau@taster-wine.de

Salg - Ulrik Grau
Salg
Stephan Kloppenburg
E-mail: kloppenburg@taster-wine.de

Kontaktinfo

Administration Ingeborg Gniosdorz                                                    gniosdorz@taster-wine.de
Administration Vivian Carstensen carstensen@taster-wine.de
Økonomi / Controlling Else Kirk Driller driller@taster-wine.de
Logistik Reiner Jankowski lager@taster-wine.de

 

 
 

TASTER WINE - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Danmarks største privatejede og uafhængige vin- og spiritusvirksomhed, med egen import, produktion, aftapning og grossistsalg til alle segmenter på det danske marked, som videresælger til forbrugerne. Vi opkøber vin fra hele verden, og importerer vin og spiritus såvel på flaske som i bulk.

På vores topmoderne tapperi har vi en omfattende produktion og aftapning af vine på bag-in-box og flaske samt spiritus, hedvin og gløgg.

Med tusindvis af forskellige produkter fra flere hundrede leverandører over hele kloden er det vigtigt at logistikken fungerer, så vore kunder og, i sidste led, forbrugerne får tilbudt den rigtige vin, til aftalt tid og pris.