• Dansk
  • English
  • Deutch

Webshop log ind

 

Private Label

Taster Wine tapper en lang række vine og spiritus under vores kunders egne mærker – det man også kalder Private Label. Gennem vores store netværk i de vinproducerende lande er vi i stand til at finde en række spændende vine, som vi kan importere på bulk og tappe på vores eget topmoderne tapperi.

I vores Marketingafdeling har vi egne grafikere ansat, så vi i samarbejde med kunderne kan designe lige netop det udstyr på vinen, som kunden ønsker.

Vi tapper Private Label på flasker samt Bag-in-box, og har Privat Label kunder såvel i Danmark som på flere eksportmarkeder.


Frugtvin og gløgg

Cherrysette Kirsebærvin
Gløgg
Kirsebær vin
Santé Frugtaperitif

Vine på Bag in Box

Red Cape
Rosewood Creek
Santa Cantana
White Cape

Vine på flaske
Belleza
Canelo Estate
Faces of Africa
Farmers Creek
Riddoch High
Salento Zinfandel
Santa Helena
Stoney Brook

Spiritus

Black Caribica Rum
Butlers Gin
Dänischer Akvavit
Havblik Bitter
Kong Skjold Akvavit
Officers Akvavit
Ron Bucanero
Skagens Snaps
Vostock Vodka
Value Akvavit
Øresunds Akvavit
Årets Akvavit

 

 
 

TASTER WINE - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Danmarks største privatejede og uafhængige vin- og spiritusvirksomhed, med egen import, produktion, aftapning og grossistsalg til alle segmenter på det danske marked, som videresælger til forbrugerne. Vi opkøber vin fra hele verden, og importerer vin og spiritus såvel på flaske som i bulk.

På vores topmoderne tapperi har vi en omfattende produktion og aftapning af vine på bag-in-box og flaske samt spiritus, hedvin og gløgg.

Med tusindvis af forskellige produkter fra flere hundrede leverandører over hele kloden er det vigtigt at logistikken fungerer, så vore kunder og, i sidste led, forbrugerne får tilbudt den rigtige vin, til aftalt tid og pris.