• Dansk
  • English
  • Deutch

Webshop log ind

 

Vin med Jeres eget udstyr

Ud over vort omfattende stamsortiment af vin og spiritus, kan vi tilbyde vine med jeres egen unikke etiketdesign. Det er produkter, der er designet efter vore kunders ønsker og behov. Ingen kunde er for lille til produktion af egne mærker, og Taster Wine A/S yder den fulde support og service, uanset om der skal produceres én eller tusindvis af paller.

Gennem vort store netværk af leverandører, dygtige og erfarne indkøbere samt vor interne Marketingafdeling kan vi designe lige netop dit produkt. Dette giver dig en stor konkurrencemæssig fordel, da du vil kunne markedsføre et individualiseret produkt.
 

 
 

TASTER WINE - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Danmarks største privatejede og uafhængige vin- og spiritusvirksomhed, med egen import, produktion, aftapning og grossistsalg til alle segmenter på det danske marked, som videresælger til forbrugerne. Vi opkøber vin fra hele verden, og importerer vin og spiritus såvel på flaske som i bulk.

På vores topmoderne tapperi har vi en omfattende produktion og aftapning af vine på bag-in-box og flaske samt spiritus, hedvin og gløgg.

Med tusindvis af forskellige produkter fra flere hundrede leverandører over hele kloden er det vigtigt at logistikken fungerer, så vore kunder og, i sidste led, forbrugerne får tilbudt den rigtige vin, til aftalt tid og pris.