• Dansk
  • English
  • Deutch

Webshop log ind

 

Taster Wines egen vinmark

I forbindelse med indvielsen af Taster Wines nye domicil i 2002, skænkede personaleforeningen en vinmark. Druesorten er Rondo – den druetype som de fleste danskproducerede vine fremstilles af. Vinmarken består af 108 vinstokke fordelt på 4 rækker a 27 stokke. Det forventede høstudbytte bliver på 225 liter svarende til 1 barrique (fad) – nok til 300 flasker. Vinmarken er anlagt så den pryder indgangspartiet til virksomheden.
 

Taster Wines vinmark foto1 Taster Wines vinmark foto2
Taster Wines vinmark foto3 Taster Wines vinmark foto4

 
 

TASTER WINE - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Danmarks største privatejede og uafhængige vin- og spiritusvirksomhed, med egen import, produktion, aftapning og grossistsalg til alle segmenter på det danske marked, som videresælger til forbrugerne. Vi opkøber vin fra hele verden, og importerer vin og spiritus såvel på flaske som i bulk.

På vores topmoderne tapperi har vi en omfattende produktion og aftapning af vine på bag-in-box og flaske samt spiritus, hedvin og gløgg.

Med tusindvis af forskellige produkter fra flere hundrede leverandører over hele kloden er det vigtigt at logistikken fungerer, så vore kunder og, i sidste led, forbrugerne får tilbudt den rigtige vin, til aftalt tid og pris.