• Dansk
  • English
  • Deutch

Webshop log ind

 

Oskar Davidsen & Co.

Oskar Davidsen & Co. blev overtaget i 1960, og lægger i dag navn til den selvstændige division, der har specialiseret sig i at betjene hoteller, restauranter og cateringsektoren. 

Med egen sælgerstyrke og eget sortiment forbeholdt denne sektor, er Oskar Davidsen & Co. en landsdækkende full-service vingrossist. Vi har nogle af branchens dygtigste sælgere, der udover at sælge vin også fungerer som seriøse sparringspartnere i samarbejdet med de enkelte restauranter.

Vort sortiment dækker såvel vin som spiritus og indenfor vin kan vi levere hele prisspektret fra husets vin i Bag-in-Box til vine fra alverdens tophuse. Vor in-house DTP-afdeling servicerer vore restaurantkunder med udarbejdelse og print af vinkort.

Website - www.oskar-davidsen.dk
 

 
 

TASTER WINE - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Danmarks største privatejede og uafhængige vin- og spiritusvirksomhed, med egen import, produktion, aftapning og grossistsalg til alle segmenter på det danske marked, som videresælger til forbrugerne. Vi opkøber vin fra hele verden, og importerer vin og spiritus såvel på flaske som i bulk.

På vores topmoderne tapperi har vi en omfattende produktion og aftapning af vine på bag-in-box og flaske samt spiritus, hedvin og gløgg.

Med tusindvis af forskellige produkter fra flere hundrede leverandører over hele kloden er det vigtigt at logistikken fungerer, så vore kunder og, i sidste led, forbrugerne får tilbudt den rigtige vin, til aftalt tid og pris.