Egen produktion og aftapning
Over 6 millioner flasker på lager
IFS-certificeret
Brotte - Mark2.jpg

SILVERBOOM
- TOPKVALITET FRA SYDAFRIKA

Silverboom forhandles i en lang række dagligvarebutikker samt specialhandel i Danmark.

Silverboom-serien er resultatet af topdygtige vinmagerne og gavmild natur.
Det bedste fra Sydafrika tilvirket med en god portion europæisk islæt.

image name

SILVERBOOM
SPECIAL RESERVE
SHIRAZ/MERLOT

Silverboom Special Reserve Shiraz/Merlot er en særdeles blød og fyldig vin med masser af Sydafrikas sol og varme i glasset. I duften er der et væld af vilde bær og lakrids samt et fint hint af krydderier. I smagen mødes man af de samme toner som i duften og her suppleres det komplekse smagsindtryk af peber og fine faste tanniner samt en lang vedvarende eftersmag. Vinen kan med fordel nydes nu, men kan også sagtens tåle at ligge op til fem år fra høståret.

Oplagt til rødt kød, krydret mad, mediumkraftige oste eller til en rigtig god burger.

LÆS MERE OM VINEN
image name

SILVERBOOM
SPECIAL RESERVE
CHARDONNAY

Silverboom Special Reserve Chardonnay er elegant strågul i glasset med smukke gyldne strøg. I duften strømmer noter af citrus, grønne æbler og smeltet smør. I munden opleves vinen cremet og lækker fyldig uden at være bombastisk. I smagen genkendes samme noter som i duften og suppleres af en flot balance mellem sødme og syre. En flot og harmonisk vin, hvor egetræet er fint integreret i en lang og vedvarende eftersmag.

Oplagt til lette retter, som salater, pasta, fisk og fjerkræ.

LÆS MERE OM VINEN
image name

SILVERBOOM
SPECIAL RESERVE
PINOTAGE ROSÉ

Silverboom Special Reserve Pinotage Rosé er en meget smuk rosévin, som fremstår næsten pink i glasset med solgyldne reflekser. Duften er sprængfyldt af modne røde jordbær og kirsebær. Vinen har en indtagende smag af sydafrikansk sol med søde modne frugter og en fyldig vedholdende eftersmag.

Oplagt til lyse kødretter, salater eller hvis du bare ønsker en smag af solskin.

LÆS MERE OM VINEN
image name

SILVERBOOM
BLACK LABEL
CABERNET SAUVIGNON

Silverboom Black Label Cabernet Sauvignon er intens dyb rød i glasset med mørke næsten sorte strejf. I duften mødes man af et væld af røde og sorte bær som solbær, jordbær og blåbær. I munden opleves vinen fyldig og koncentreret med en klassisk Cabernet Sauvignon karakter. I smagen går noterne fra duften igen, solbærene er dominerende og suppleres flot af fine egetræstoner og et let krydret præg.

Oplagt til grillmad, kalvekød, lam og et bredt udvalg af oste.

LÆS MERE OM VINEN