Egen produktion og aftapning
Over 6 millioner flasker på lager
IFS-certificeret
shutterstock_515555158.jpg

Taster Wines divisioner

4 selvstændige enheder

image name

Taster Wine A/S

Landsdækkende vingrossist, som forsyner indkøbskæder, supermarkeder, købmænd, discountkæder, specialforretninger samt duty-free/travel retail og eksportmarkedet.

image name

A/S Skjold Burne

Danmarks ældste kæde af vinhandlere. Idegrundlaget for Skjold Burne er, at have et bredt vinsortiment, der dækker den danske befolknings behov for kvalitetsvin til hverdag og fest. Skjold Burne har sit eget vin- og spiritussortiment som sælges til konkurrencedygtige priser med en faglig rådgivning og betjening.

image name

Oskar Davidsen & Co.

Specialiseret i at betjene hoteller, restauranter og cateringvirksomheder. Med egne sælgere og eget sortiment er Oskar Davidsen & Co. en landsdækkende "full service" vingrossist og er blandt Danmarks førende på området.

image name

Taster Wine Vertriebs GmbH

Taster Wine Vertriebs GmbH er et datterselskab i Taster Wine koncernen. Firmaet er placeret i Harrislee ved Flensborg i Nordtyskland. Med egen ekspedition, lager, logistik og sælgere serviceres den store grænsehandel samt den stadigt stigende efterspørgsel fra det nordtyske marked. Taster Wine Vertriebs GmbH er blandt de største grossister i området med primærfokus på grænsehandlen, og kan derfor give kunderne et sortiment og en service tilpasset de specifikke behov, de har.